Du grønne glitrende tre…

Fra tid til annen dukker det opp merkverdige nyheter. VG kunne i dag melde at leger i den russiske byen Izhevsk fikk seg en overraskelse da de åpnet lungene til Artyom Sidorkin. Der fant de nemlig noe som liknet på edelgran.

Til Routers sier Vladimir Kamashev, legen som var med på operasjoenen, at: “Jeg så nåler fra et tre. Jeg ble svært forbløffet, og lurte på hva dette kunne være“. Ikke så rart kanskje.

Jeg er vel heller skeptisk til denne nyheten, men artig er den. Og kanskje det er noe i det som jeg hørte da jeg var liten, at man ikke måtte spise eplefrø, for det kunne begynne å vokse et tre inni deg.

3 thoughts on “Du grønne glitrende tre…

 • 15/04/2009 at 21:30
  Permalink

  nettavisen publiserte et røntgenbilde av dette “funnet”. Barnåler og trevirke vises ikke på røntgen… er nok en luring dette her

  Reply
 • 15/04/2009 at 23:10
  Permalink

  Kamasjev, ikke Kamashev.
  Izjevsk, ikke Izhevsk.

  Reply
 • 16/04/2009 at 09:51
  Permalink

  Kan det tenkes at bildet er MR eller ultralyd? Disse bildene er også kontrast, og en CPU setter opp ett bilde som kan tolkes for mennesker.

  Tviler på at Russiske leger eller kiruger er så uvitende at de ikke vet om “tette og utette” materialer.

  Om det er sant eller ei, gjenstår jo å vite, men russerene har vel ikke helt regulert sine omgivelser til det beste for befolkningen.

  Ikke godt å vite gvilke stråler som kan sprette frem ett før…?

  Kanskje i kombinasjon med litt radioaktivitet??

  Jeg undrer ;-)

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: