Ny personlig blogg rekord

pen_graf

I går satte jeg ny personlig rekord hva gjelder antall besøkende på bloggen min i løpet av en dag. Jeg hadde hele 928 unike treff og over 1100 sidevisninger (som betyr at de har sett på flere sider enn den de kom inn på).

Jeg har sett at toppene på bloggen min kommer i helgene. Betyr vel at jeg har bedre tid å blogge da og at det er flere innlegg enn ellers i uka.

Alle disse treffene kom vel ikke helt av seg selv. Jeg hadde god hjelp av Alexander Rybak, Gullruten-vinnerne, en stand-up komiker og ikke minst en smule influensa, og Twingly da.

Da jeg så at jeg passerte 900 unike treff, satte konkurranse instinktet virkelig inn. 1000 treff var jo ikke så langt unna. Akkurat som når jeg spiller TV-spill. Bare litt høyere highscore nå, så… Men det er jo ikke så galt med 1100 sidevisninger heller da. Til vanlig ligger jeg vel på rundt 50-60 unike treff hver dag, noe som jeg faktisk er veldig godt fornøyd med.

Jeg klarte også å klatre opp på 35. plass på Blogglisten.no, så høyt har jeg aldri hvert før.

blogglisten_nr35

3 thoughts on “Ny personlig blogg rekord

 • 11/05/2009 at 18:44
  Permalink

  Gøy Frank Eivind! Men pass på, det er fort gjort å bli avhengig! hehe

  Men spør du meg så synes jeg at du fortjener flere lesere, du har mye bra å by på her. Stå på!

  Reply
 • 11/05/2009 at 21:08
  Permalink

  Takk for hyggelig kommentar.

  Jeg er fult klar over at man kan bli avhengig. Men jeg tror jeg har et edruelig forhold til bruk av Twingly. Og prøver i å skrive veldig naturlig og legge inn lenker til saker der det faller naturlig.

  I de aller fleste tilfeller bruker jeg kanskje bare en link til en sak jeg finner som passer til temaet jeg skriver om. Men når både VG og Dagbladet har fem forskjellige artikler hver på forsiden sin om hvordan Tamiflu virker og at det er registrert tilfeller i Norge osv, så utnytter jeg selvfølgelig det.

  Dette drar jo trafikk til meg, og ut i fra statistikken går det noe tilbake til avisene. Så da blir jo folk oppmerksom på bloggen min og kanskje vil tilbake. En god del av de som var innom bloggen min i går, så på mer enn den siden som førte dem hit.

  Men som sagt, jeg bruker lenking stor sett med fornuft, og lenker gjerne til andre blogger i artiklene mine om jeg mener de har fornuftige ting å bidra med.

  Reply
 • 11/05/2009 at 23:10
  Permalink

  Så gøy! Men så er du god på å blogge og da storebror!
  Som Nanna sa en dag;
  "jeg skjønte nesten ingenting av svineinfluensaen før jeg hadde lest på bloggen til Technofranki".

  Du oppsummerer det store og hele på en bra måte. Litt av alt. Krig,fred,religion og smink og så der;)

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: