Bloggere om Rybaks MGP seier

alexander_rybak_blogg_kommentarer

Det siste døgnet er det trolig blogget vanvittig mye, 17. mai og ikke minst Alexander Rybak. Jeg har tatt en liten titt på noen helt tilfeldig utvalgte blogger og har sett litt på hva de har skrevet om Rybak sin Grand Prix seier i Moskva. Så her kommer et knippe sitater fra ulike blogger.

Tom Arild blogg

Jeg er så stolt av å være norsk nå,  og ikke minst at jeg også har jobbet med Alexander i et halvt år. Han er en fantastisk fyr og en glimrende artist. FOR et show de laget. Alxender, korister og ikke minst dansere!!! Kjenner jo begge koristene også, så dette var fullkomment! Gratulerer Alexander!

Rødvinsflekker og Revna nylonstrømper

Aviser og medier verden over snakker om dette sjarmtrollet. selv får jeg lyst til å finne han og rote med den søte sveisen hans.

Nyhetskommentar

Alexander Rybak har ikke solgt seg for andeningen. “Fairytale” føyer seg godt inn i hans stil og det han har vist oss tidligere. Det er denne sjangeren han behersker, og det er derfor det blir så riktig og solid når Rybak fremfører “Fairytale”. Med sin sjarm og litt mystiske vesen er det vanskelig å ikke bli fenget av all positiviteten han sprer gjennom sin mimikk og sine blikk.

Jan Simonsens blogg – Frie Ytringer

Den fantastiske norgesreklamen kom attpåtil omtrent da nasjonaldagen vår startet.  Nå kan vi juble i minst ett år, og glede oss til å vise journalister fra hele Europa hvordan vi feirer vår nasjonaldag.

Det var også mange som var svært irritert på kommenteringen til Synnøve Svabø. Hun virka stressa og hadde intervjuer mens poengene blei delt ut. Akkurat det kunne hun ha spart seg for.

Kies Verden

Skal innrømme at vi til tider ikke visste om vi skulle le eller gråte av kommentarene til Synnøve Svabø. Grand Prix hadde definitivt vært mye bedre uten henne. Irritasjonen toppet seg når hun fant brystforstørrelsen sin (aka tennissokker i BHen) viktigere enn utdelingen av Norges poeng.

Jentesnakk

Men hvis Synnøve skal kommentere neste MGP, er noen nødt til å fortelle henne at “less is more”…hun klarer jo f… ikke å holde kjeft. Og ikke nok med at hun pratet hele tiden, men kontroll på hva som skjedde hadde hun heller ikke.

Samfunn, relasjoner og sammenhenger

Ja må innrømme at jeg ble sliten av å høre på hennes munndiaré i går kveld, hun klarte å irritere meg og ødelegge en del av gleden og spenningen ved konkurransen og avstemningen.

Hva sa jeg?!!

Hvem er interessert i å høre at Svabø nettopp har tisset eller at hun er så flatbrystet at hun må bruke tennissokker under bh`en?

Også Perez Hilton (kjent amerikansk blogger) hadde en nyhetspost om Rybaks MGP seieren. Jeg likte kommentaren til en islending:

Norway was the clear winner and Iceland had an amazing performance and came in second place! Congratulations to Norway and to Iceland (where I am from). 2nd Place is fantastic as we can’t afford to host Eurovision next year anyways!

Og svensken Lasse Strömberg gratulerer også Norge med seieren og nasjonaldagen, men han undrer seg samtidig over at Norge kunne vinne, selv om vi ikke er med i EU (som om det skulle ha noe med saken å gjøre):

Faktum är att även tvåan i tävlingen, Island, också står utanför EU där alla är ålagda att tänka och göra likadant som alla andra.

Samtidigt kan vi inte låta bli att fundera över det faktum att det svenska bidraget under flera veckor blivit utnämnt till segrare i den svenska pressen, vilket säger mer om svensk massmedia än Norge.

Men nå forbereder Gardermoen seg på at Norges store sønn kommer hjem etter seieren.

2 thoughts on “Bloggere om Rybaks MGP seier

 • 21/05/2009 at 12:00
  Permalink

  Hei Alexsander!
  Hører at hun exdama di vil møte deg og snakke ut-hm hm hm, du var ikke god nok for henne før seieren i MGP (Grattis Masse-fortjent!!!) , men NÅ er du god å ty til……………hm hm hm……….
  Gå IKKE i den fella der med mindre??… så selg deg himmelsk DYRT!!!!!!!!
  Godt ment!
  Stå på og lykke til videre!!!!!!

  Reply
 • Pingback: Vecchi articoli in Norvegese - Pagina 7 - a-ha Italia

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: