Nok en ny blogg rekord

bloggrekord_17mai

blogglisten_topplisten_fer_22

17. mai var en flott dag med pent vær, varmt, Alexander Rybaks MGP seier, pølser og is. Men en annen ting som også var flott med 17.  mai var min nye personlig blogg rekord.

I følge statistikken min hos StatCounter.com hade jeg hele 2433 sidevisninger på 17. mai, og av disse var 1985 unike visninger. Dette er jeg jo fantastisk glad for. Men det var jo så nær 2000 unike visninger, da…

Men dette er jo ikke tall som vil holde seg. Det blei mye Alexander Rybak og Melodi Grand Prix blogging, og så var det jo 17. mai også. Men gårsdagens effekt har litt etterdønninger i dag med over 500 unike visninger. Vil nok raskt dabbe av til de vanlige 60 visiningene daglig.

Men denne rekorden gjorde at jeg havnet på Blogglisten.no sin Toppliste, og det har ikke skjedd før. 22. plassen er jeg godt fornøyd med. Samtidig var jeg oppe på 33. plass hos Bloggurat sin Toppliste for mest besøkende.

Tida besøkende brukte på bloggen min i går, var jo ikke så veldig høy da. Gjennomsnittet var på 25 sekunder i følge Google Analytics. Samtidig vet jeg jo fra egen nettsurfing at men jeg raskt får et overblikk om sida er verdt å lese. Skumlesing på nett har en helt annen betydning enn det hadde da jeg gikk på barneskolen.

Så da er det bare å fortsette og blogge. Det er snart noen fridager igjen, og jeg har noen ideer for et par artikler jeg skal skrive.

2 thoughts on “Nok en ny blogg rekord

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: