E3: Snart er det spillmesse i Los Angeles

e3_logo_small

Neste uke braker det løs med Electronic Entertainment Expo, også kjent som E3, i Los Angeles. Det blir spennende å se hva Sony, Microsoft og Nintendo vil vise fram i år.

E3 holder på fra 2.-4. juni, men Microsoft tjuvstarter allerede mandag 1. juni med sin pressekonferanse som går av stabelen 19.30 norsk tid. Tirsdag 2. juni er det Nintendo sin tur klokka 18.00, mens Sony har sin klokka 20.00 (norsk tid).

Skulle du ikke befinne deg i Los Angeles på det tispunktet kan du gå til IGN.com eller GameSpot.com som vil streame  pressekonferansene live på nettet. I tillegg vil GameTrailers.com være et greit sted for å få sett alle spilltrailerne.

Gametrailer.com’s E3 Coverage Promo

Gamespot.com E3 Preview

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: