E3 ’09: Sony viste fram Metal Gear Solid, Grand Turismo og PSP Go

e3_2009_sony_01

Sony hold sin pressekonferanse i forbindelse med E3 i Los Angeles i dag. Showet blei ledet av Jack Tretton, President og CEO.

Selv om pressekonferansen varte i hele to timer, så var det ikke kjedelig (i motsetning til Nintendo sin). De klarte å holde på spenningen.

Det som skulle være det store høydepunktet var jo lanseringa av PSP Go. Men slik gikk det ikke, siden Sony selv ved et uhell klarte å lekke denne nyheten for flere dager siden. Kaz Hirai som hadde gleden av å presentere den nye håndholde offisielt, hadde selv ironi, og sa at PSP Go også går under navnet “E3 minst bevarte hemmelighet“. Den kommer forøvrig til Europa og USA 1. oktober.

e3_2009_sony_04

 Sony viste fram Grand Turismo til både PS3 og PSP. Metal Gear Solid: Peace Walker og Resident Evil kommer til PSP neste år.

De viste også fram Agent, Assin’s Creed II, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIV, The Last Guardian og God War 3 til PS3.

Sony hadde også en ny kontroller på lur som sammen med EyeToy kameraet kan tracke dine bevegelser i 3D, slik Microsoft viste med sin Natal i går (bare at de ikke trengte noen “ekstern” kontroller). De hviste noen tech-demoer og det virker ganske greit.

e3_2009_sony_08

Sony snakket også noe om LittleBigPlanet, som forøvrig kommer til PSP rundt juletider, og om spillergenerert innhold. Et nytt spill kalt ModNation Races og som kommer til PS3 neste år, lar deg lage egne baner, laste dem opp på nett slik at andre kan laste dem ned og også forandre på dem igjen. Virka veldig stilig.

e3_2009_sony_11

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: