Å handle mat på tom mage

Jeg er faktisk rimelig fornuftig når jeg skal handle inn mat. Jeg er vokst opp med å handle inn mat for en uke av gangen, og jeg tror faktisk det kan være litt penger å spare på det.

Men mitt lille “problem” er at jeg pleier å handle rett etter jobb, før jeg har fått spist noe. Dermed er magen tom og fristelsene mange. Så det hender det lett blir litt ekstra godteri eller noe kaker. Heldigvis blir jeg bare fristet en gang i uka, i steden for 3-4 ganger som mange andre.

One thought on “Å handle mat på tom mage

  • 11/06/2009 at 15:51
    Permalink

    Jeg har faktisk starta å handle en gang i uka og synes det er greit.
    Personlig elsker jeg å handle på tom mage for det er hærlig å komme sulten (utsulta) inn i butikken og vite at jeg har råd til å kjøpe meg noe å spise. Gleden av å gå rundt i butikken sulten og tenke på at når jeg kommer hjem så skal jeg virkelig kose meg. Det skumle er at når man først er så sulten så kan det bli brukt litt for mye penger på snadder *ler*

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: