Ser fram til The Secret of Monkey Island Special Edition

Det blir vel kanskje galt å si at jeg var en super fan av Monkey Island for ca. 20 år siden. Da jeg kun spilte spillet hos venner. Hadde jeg hatt egen PC på den tiden, ville det nok ha stilt seg litt annerledes.

Uansett gleder jeg meg stor til The Secret of Monkey Island Special Edition kommer til sommeren en gang. Spillet kommer til både PC og Xbox 360 (Xbox Live Arcade) og er en oppgradering av det orginale The Secret of Monkey Island. Spillet vil være likt orginale, men med mye penere grafikk. Orginalen var i 320×240 og 256 farger, denne gangen kommer spillet i HD. En artig funksjon i spillet er at du når som helt i løpet av spillets gang kan skifte mellom orginal og ny grafikkversjon.

Men man venter på spillet, går det an å se repotasjen GameSpot lage  under E3-messa i Los Angeles tidligere i juni.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: