Når internett tar styringa… med litt hjelp fra a-ha

a-ha - signing Oslo

For et par uker siden var jeg på Oslo City og a-ha signering av dere nyeste CD “Foot of the mountain“. Og da jeg sto der i køen og ventet, tenkte jeg at dette hadde gjort seg som et blogginnlegg. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å skrive litt på bloggen, legge ut bilder jeg hadde tatt og video på YouTube.

Det jeg ikke hadde sett for meg da jeg la ut artikkelen på bloggen min, var alle a-ha fans som fins rundt om i verden. Jeg har igjennomsnitt ca. 100 unike besøkende på bloggen min hver dag. I løpet av de tre første dagene etter at innlegget blei publisert, hadde dette innelegget alene 555 unike treff.

Hoved årsaken til alle treffene var at a-ha sin offisielle nettsiden faktisk linket til bloggen min, og det synes jeg jo var artig da. Min var en av to blogger de linket til. I tillegg kom det mange treff fra et par fan-sider som a-ha-live.com og a-hafansiteinjapan.com. Det kom også treff fra ulike fora i både Tyskland, Italia og Russland.

Jeg har hatt flest besøkende fra Storbritania, Norge, Tyskland, Japan og Brasil. Videoen jeg la ut på YouTube er til dagsdato sett av ca. 2570 ganger. Jeg har bare hatt 44 visninger på min egen blogg, mens den er vist ca. 400 ganger på en fransk fan-side.

Jeg er mer enn godt fonøyd med oppmerksomheten dette innlegget har fått. Og daglig er det folk innom dette innlegget. Veldig artig for en liten blogg som min.

 

One thought on “Når internett tar styringa… med litt hjelp fra a-ha

  • 09/11/2009 at 19:07
    Permalink

    Hey! how I meet a-ha? I wil have theyr autograf?

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: