Nytt objektiv til kameraet mitt

sigma_70_300mm_objektiv

Nå har jeg hatt speilreflekskamera, et Nikon D60, i litt over et halvt år og er strålende fornøyd med det. Men nå var tida for å kjøpe en nytt objektiv. Det som fulgte med kameraet er jo et veldig godt allround objektiv. Men når man tar bilder oppdager man jo fort litt begrensninger. Jeg har savnet å kunne some inn litt mer.

Så nå har jeg altså kjøpt meg et Sigma AF70-300/4-5,6DG APO fra Komplett. Siden det kom i dag, har jeg ikke fått testet det så mye. Men legger ved noen bilder som viser litt i alle fall. En litt mer inngående test kommer (forhåpentligvis) senere.

Det første bildet er tatt med objektivet som fulgte med kameraet med 55mm. Bilde to er tatt med 70mm og det tredje med 300mm Sigma. Så nå kommer jeg ganske nær motiver som er litt unna, har savna det.

nikkor_55mm

sigma_70mm

sigma300

Her er et mer fornuftig bildet. Tatt med makrofunksjonen.

bie_sigma

Alle bildene har en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

4 thoughts on “Nytt objektiv til kameraet mitt

 • 15/07/2009 at 18:16
  Permalink

  Jeg har hatt det objektivet i flere år nå og er godt fornøyd med det tatt i betraktning prisen. Det kan gi veldig bra bilder, men er noe vanskelig å få til gode bilder på full 300mm. Trikset er å knipse mange nok bilder så blir forhåpentlighvis en eller to av de gode.

  Reply
  • 15/07/2009 at 20:08
   Permalink

   Sjekka litt rundt på nett før jeg kjøpte, og der var "stemninga" at objektivet var bra i sin prisklasse. Godt å høre at du er fornøyd med objektivet, det likte jeg å høre.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: