Jeg jobber med nytt tema for bloggen

dagens_wp_tema

Temaet jeg har på bloggen nå, er en liten modifisering av standardtemaet til WordPress. Og det fungerer greit. Men jeg har lenge vært på jakt etter noe annet, men ikke funnet et som passer helt ennå.

Så hva gjør man da? Jeg fant et bra tutorial på nettet som jeg nå følger og lager et tema fra skratsj. Den er veldig detaljert og lett å følge. Jeg har bare kommet til del 5. Som du kan se av bildet under, er det foreløpig svært enkelt og mangler mange elementer. Men når den er ferdig vil den ha to kolonner og en header. Men jeg har tenkt å legge til en ekstra kolonne.

Jeg kunne jo valgt et annet alternativ, men synes det er gøy med litt HTML og PHP-koding. Og ved å lage alt fra bunnen av vil jeg ha lettere for å endre et tema ved en senere anledning. Greit å ha eierskap til koden.

Slik ser temaet ut etter leksjon 5c

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: