Erik Mykland, hvis du leser dette…

…så ta kontakt, for jeg trenger autografen din.

 I 1989 spilte jeg fotball på et av Risørs lillegutt lag. Og som vanlig var det utdeling i Risørhuset etter sesongslutt. Dette skjedde fredag 13. oktober i ’89 (samme dag som vi kom hjem fra leirskole). Den gang var jeg bare 12 år og Erik Mykland hadde rukket å bli 18 (!) og altså i starten på sin karriere som fotballspiller.

Bildet blei tatt av Aust-Agder Blad og sendt til meg i posten. Dette er nå 20 år siden og i løpet av den tida har Myggen lagt opp to ganger. Og i kveld spilte hans siste klubb Start 2-2 mot Stabæk. Tidligere i sommer signerte han med TV2, der han blir fotballekspert.

Hver gang jeg har vært hjemme i Risør på ferie og gått forbi Myggen, har jeg tenkt på dette bilde og at jeg burde få det signert. Jeg må vel kanskje jobbe litt for å få det til.

frank_eivind_erik_mykland(Foto: Aust-Agder Blad)

 

2 thoughts on “Erik Mykland, hvis du leser dette…

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: