Last opp bilder fra Nintendo DSi til Facebook

dsi_facebook_01

I forrige uke kunne man oppdatere Nintendo DSi til firmware versjon 1.4. Denne oppgraderingen gir deg nå mulighet til å ta bilder med DSi og laste dem direkte opp til din Facebook profil. Det fungerer veldig greit som vist i YouTube-videoen min under.

For å få oppdatert Nintendo DSi går du til System Settings og velger System Update (på side 4).

 dsi_facebook_02

dsi_facebook_03

2 thoughts on “Last opp bilder fra Nintendo DSi til Facebook

 • 21/05/2011 at 14:03
  Permalink

  takk for kul side! mmmen jeg har aldri klart å koble min dsi til nett!! :S “no connection found….” error code 051099. er to nett her jeg bor… prøvd på toget og men gikk ikke. hva er galt?? på forhånd takk!

  Reply
  • 21/05/2011 at 16:07
   Permalink

   Mest sansynlig har det med krypteringa av det tråløse nettverket. Skal ikke bli for teknisk. Nintendo DSi støtter følgende krypteringsmetoder: WEP, WPA (AES/TKIP) og WPA2 (AES/TKIP). Er det tråløsenettet ditt stilt inn på noe annet, må det forandres på.

   Nintendo sine nettsider har de info om feilmeldingen du refererte til.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: