Trygve Ausland (94) mistet internettilgangen

Trygve Ausland - 94-årig datanerd

Det er ikke bare bare å bli gammel. I alle fall ikke når man minster tilgangen til internett, men der gjelder for såvidt i alle aldre. Trygve Ausland (94) fra Gjerstad i Aust-Agder mistet internettilgangen da han i vår flyttet inn på alderhjem. Og jeg skjønner godt den frustasjonene det kan være å ikke ha muligheten til å koble seg opp. Men han kontaktet ordføreren og internettilgang blei ordnet. Så nå kan Ausland igjen sende e-post til sine søskenbarn i Amerika.

Internett bør være standard på aldershjem når min tid for et slikt sted kommer.

Innslaget kan du se på TV2nyhetene.no.

Du kan også lese om hva innbyggerne i South Park gjorde da internett var nede der.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: