Lov å være stolt av sjefen sin

Det er lov å være stolt av sjefen sin, Linda Dragseth Fraurud, da hun i går blei tildelt prisen for Årets barnehagelederPrivate Barnehagers Landsforbund (PBL) sin lederkonferanse i Bodø. Den er vel fortjent. Hun jobber i Ragnas Hage som ligger på Torshov i Oslo. Prisen består av et diplom og en sjekk på 20 000 kroner.

Til Barnehage.no sier Fraurud at “Det er en stor ære, og en tillitserklæring fra mine kolleger. Jeg ble overrasket da de ringte og sa at jeg var nominert, og nå er jeg bare glad“. Prisen blei delt ut av kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell og han sa følgende:

Ledelse i barnehagen er undervurdert, og fra departementets side er vi opptatt av å få sterkere fokus på det. I så måte er det veldig flott at PBL gjør noe som dette for å fremheve gode ledere. Og så var det jo veldig gøy å se at hun ble så glad.

Jeg skrev en liten meldingTwitter og fikk denne i retur av @bardvegar: “@frankeivind du har all grunn til å vere nøgd med sjefen!” Hyggelig av statsråden.

linda_fraurud_bard_vegard_solhjell
Foto: Fredrik Sørensen (brukt med tillatelse)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: