På fredag: Amiga 500 presentasjonsvideo fra 80-tallet

Jeg vil tro det er mange som har gode minner fra bruken av Amiga 500 på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet. Mitt første møte med Amiga 500 var så vidt jeg kan huske i 1988 og jeg kjøpe en for konfirmasjonspengene mine i -92.

De senere åra har min bruk av Amiga stort sett hvert ved bruk av emulator, og da er WinUAE absolutt og anbefale. Du kan selvsagt finne Kickstart ROM og Workbench på nettet, men det kan også kjøpes lovlig fra amigaforever.com. Dette koster ikke så alt for mye og da får du alt fra WB 1.0 til 3.1. Jeg synes dette produktet er bra. Og kjøper du fysisk (finnes også i nedlastbar versjon) får du med en DVD med dokumentar om Amiga, noe som er veldig interessant.

Men denne posten var jo ment for å dele en video med dere På fredag. Videoene er ikke mindre enn en norsk presentasjonsvideo for Amiga 500 fra 80-tallet.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: