Valg09: Veldig spennende

Et veldig spennende og gjevnt valg. Og ingenting er endelig ennå. Slik det er nå, ser det ut til at Venstre har gjort det ekstremt dårlig, og mister hele 8 mandater. Og mulighetene for at Sponheim forsvinner fra Stortinget er veldig stor, noe Carl I. Hagen tydeligvis er veldig fornøyd med. Lars Sponheim tar konsekvensene av det dårlige valget og sa dette til VG.no: “Skulle jeg falle ut av Stortinget, går jeg av ved første anledning til våren” og han nevnte også at “Med disse resultatene har jeg ikke noe i politikken å gjøre“.

 Heller ikke KrF gjør det så veldig bra. Høyre har dermed gjort det bra. AP har også gjort det greit. Og de fleste prøver å holde motet oppe når man er inne fra de ulike valgvakene.

Den siste prognosen fra TV2 viser 85-84 i favør av de rød-grønne. Men fremdeles er ingenting avgjort, så det er nok bare å følge med videre.

One thought on “Valg09: Veldig spennende

  • 14/09/2009 at 21:08
    Permalink

    Fint å se at Sponheim er på vei ut..i etterpåklokskapens tegn burde han kanskje ta innover seg at det lønner seg fremme egen politikk framfor å rakke ned på de andre partiene, slik han har gjort hele valgkampen igjennom… Noen som har hørt han fremme egen politikk?

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: