Jeg liker FlashForward

flashforward

Denne uka, torsdag 8. oktober, starter TV2 og sende FlashForward. Virker som en lovende sci-fi serie.

Plottet i serien er at en det en dag skjer noe veldig spesielt. Hele verden får en blackout på 2 minutter og 17 sekunder. Det spesielle er at folk får se en liten del av sin fremtid. Det gjelder også FBI agent Mark Benford som sammen med sine kollegaer prøver å samle inn så mye informasjon som mulig om hendelsen.

Jeg har sett de to første episodene (“No More Good Days” “White to Play“) og må si at jeg liker denne serien veldig godt. Liker plottet, måten det er bygd opp på. Er det mulig å forandre noe man vet skal skje i framtiden?

TV2 starter som sagt å sende FlashForward denne uka, og allerede tirsdag 6. oktober kan du se den på TV2 Sumo. Hvis du ikke kan vente, eller ikke vil betale, kan du jo se serien på Hulu.com gratis. Du må riktig nok ha amerikans IP-adresse, men programmet Hotspot Shield hjelper deg med det.

Under kan du se traileren til FlashForward.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: