South Park endelig tilgjengelig på nett i Norge

 southpark_no

Det er ingen problemer og finne TV-serier på nett og South Park er intet unntak. Men nå går det an å se South Park lovlig på nett også i Norge. Du finner de 11 første sesongene på SouthParkStudios.no. Det er jo flott med lovlige og ikke minst gratis alternativer.

For halvannet år siden dukket South Park opp på nett (lovlig) og en liten periode gikk det også an å streame episodene i Norge. Men så blei det blokkert og gjalt så bare for USA. Jeg meldte meg på en e-postliste for å få beskjed når tjenesten kom til Norge. Denne har jeg ikke sett noe til, kan jo hende den har forsvunnet i SPAM-boksen. Men heldigvis leste jeg om det på ITavisen.

Nå har jeg faktisk de 7 første sesongen (uåpnet) på DVD og gleder meg til å se dem. Likevel setter jeg stor pris på at South Park nå er gratis og lovlig tilgjengelig også i Norge.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: