Michael Jackson – This Is It

Tidligere i høst kom den siste singelen til Michael Jackson – This Is It – og nå er musikkvidoen her. Den har faktisk lagt ute på Vimeo.com i 14 dager. Men det var først da jeg leste VG på nett  i dag at jeg blei klar over det. Det er Spike Lee som har laget videoen.

Michael Jackson døde som kjent i juni i år. Han skulle holdt enormt mange konserter på O2 Stadium i London, men det blei det naturlig nok ikke noe av. I steden blei det laget en This Is It-film basert på opptak fra prøver til konsertene. Fikk aldri sett filmen da den gikk på kino, men kommer til å kjøpe den på DVD/Blu-ray når den kommer på nyåret en gang.

Under ser du musikkvideoen til This Is It.


Michael Jackson – This Is It – Directed by Spike Lee from 40 Acres and a Mule Filmworks on Vimeo.

One thought on “Michael Jackson – This Is It

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: