Vancouver OL i gang

Da er åpningsseremonien i Vancouver unnagjort. Det blei en lang natt og må innrømme at jeg duppet av litt, ikke fordi det var kjedelig, men fordi jeg vanligvis sover mellom 3 og 6 om natten.

Selv om en åpningsseremoni  i store deler består av at utøverne kommer marsjerende inn og flotte kulturelle innslag som beskriver og viser fram vertslandet, så føler jeg at dette er noe jeg må ha med meg. Det samme gjelder for avslutnigsseremonien. Sånn sett var dette en flott start på et par uker med OL.

Men det var ikke bare glede. Flott å se en hel stadion reise seg i det Georgia marsjerte inn. Tidligere på dagen døde Nodar Kumaritashvili (21) på trening etter en akeulykke som nå blir etterforsket.

Gleder meg til å følge de rundt 100 norske deltakerne de neste 14 dagene.

Bildene er tatt fra NRK sin sending.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: