Vancouver 2010: Gull til Tora Berger og Emil Hegle Svendsen

 

Tora Berger gjorde det svært bra på 15 km skiskyting for kvinner. Hun fikk en bom, men det holdt likevel til gull. Dette er dermed gull nr. 100 totalt for Norge i OL-historien. Gratulere så mye! Se siste skytinga på NRK.no. Du kan også se hele løpet på samme nettsted.

Tydligvis en god dag i skisporet for nordmennene. På herrenenes 20 km skiskyting blei det gull til Emil Hegle Svendsen og sølv til Ole Einar Bjørndalen. Denne måtte han riktig nok dele med Sergej Novikov.

I curling vant Norge 7-4 over Tyskland. Jeg synes det var en god kamp, selv om kanskje tyskerne feilet en del, var det mye flott spill.

Foto: NRK1

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: