Playstation 3 er tilbake

For et par uker siden leverte jeg inn Playstation 3 til reparasjon. Jeg hadde fått den berømte YLOD (Yellow Light of Death), og dermed en PS3 som nektet å starte. Etter bare to uker hadde jeg den tilbake. Og heldigvis var det en 60GB jeg fikk i retur (denne er nemlig PS2 kompatibel). Men spillet (Uncharted 2) som satt i min maskin, kom ikke i retur. Så her må jeg nok ta en telefon. Oppdatering: Kan visst ta en liten uke før det skjer noen.

Uheldigvis mistet jeg alt av lagringsdata fra spillene jeg har (var jo klar over at dette kunne skje), så backup er viktig folkens. Heldigvis har jeg ikke mange PS3 spill, og de jeg har kan jeg gjerne spille igjen. Hadde nettopp begynt på Uncharted 2, men bare kommet noen kapitler uti før PS3en ikke ville mer. Dessuten har jeg noen bilspill som alltid er morsomt å spille på nytt.

I tillegg til spill, er PS3en flittig brukt til både DVD og Blu-ray avspilling.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: