Super Mario Bros. – Warp zones

Super Mario Bros. til Nintendo sin 8-bits maskin, NES, er et spill som mange har et kjært forhold til. Jeg har nok spilt dette spillet en del ganger, mye på den orginale 8-bits maksinen, men også på Nintendo Wii sin Virtual Console. I ‘gamledager’ var jeg alltid på jakt etter hemmelige veier i spillene jeg spilte. Det kunne jo tross alt dukke opp noen skjulde brett.

For et par år siden lagde jeg en YouTube-video som viser hvor i spillet man har muligheter til å forlfytte seg til brett lenger fram. Til glede for nye (og gamle) spillere av Super Mario Bros., har jeg listet opp warp zones i spillet og hvor du havner. I tillegg er det den myteomspunne minus verden som det trolig trengs noen forsøk på for å få til (som du kan se på videoen nederst i innlegget måtte jeg prøve nonen ganger).

  • World 1-2 – tar deg til verden 2, 3 eller 4 (på slutten av brettet)
  • World 4-2 – tar deg til verden 6, 7 eller 8 (midt i brettet)
  • World 4-2 – tar deg til verden 5 (slutten av brettet)
  • World 1-2 – tar deg til Minus World [World -1] (slutten av brettet)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: