iPad – en forvokst iPhone

Nå har jeg vært litt i tvil om jeg skulle skrive litt om Apple iPad siden jeg nærmest av prinsipp holder meg unna Apple produkter (er bare slik det har blitt). Men så ser jo iPad ut til å være en arig liten dings, og elektroniske dingser liker jeg jo.

iPad kom i salg i USA 3. april og har gjevnt over fått gode kritikker. Se Dingz.no for en liste over anmeldelser. Nå synes jeg personlig at iPad ser litt stor ut, men den er nok ikke større enn miniPCen min. Skyldes vel at det bare er skjerm og ikke noe tasttur.

Nå er iPad ut som er forvokst iPhone og den kjører også samme operativ system som iPhone, men optimalisert for stor skjerm. “Gamle” spill og programmer for iPhone vil vikre på iPad, i tillegg kommer det spill som drar nytte av den høyere oppløsningen.

Jeg har vel en liten følelse av at iPad blir en suksess. iPhone har jo solgt i bøtter og spann. Endelig dato for lansering i Norge er ikke klar, men det blir nok en gang i løpet av sommeren. iPad med 32GB koster $499.

Under kan du se video anmeldelsen av iPad fra PCmag.com og på ifixit.com (via IDG.se) kan du se hvordan iPad ser ut på innsiden.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.