Himmelblå: Hemmeligheten rundt Kim avsløres og ny seerrekord

SPOILER ALERT! ADVARSEL! Ikke les hvis du ikke har sett episoden.

Kim (spilt av Edward Schultheiss) forsvant på havet i siste episode av sesong 2 og mange har lurt på hvor han blei av. Roland og Robin fant et spor i en pub på Shetland. Men det var ingen tegn til at Kim befant seg på øya før de satte seg på flyet og en av flybetjeningen kjente igjen Kim på et bilde.

Dermed var det av øya, sette seg på bussen til der Kim oppholder seg, på en gård lang fra folk. Han måtte dra fra Marit fordi han ikke orket mer. Da han forsvant på havet blei han plukket opp av en autralier og har bodd på Shetland siden den gang. Brevet han sendte til Robin blei ødelagt da Roy mistet postsekken i vannet. Og beskjeden om at Kim levde kom dermed aldri fram.

Robin er ikke glad for måten Kim gjorde oppbruddet på og det tar litt tid før de snakker sammen. Episoden avsluttes med at Kim ringer til Marit, og ho blir naturlig nok stum og oversaket over å høre stemmen til den ‘døde’.

Dette var nest siste episode i Himmelblå som har hatt svært høyeseertall hele tiden. Edward Schultheiss som spiller Kim har blitt tilbudt 150.000 kroner for å avsløre hva som skjer, og er vel sikkert glad for å slippe og holde det hemmelig mer. NRK hadde en konkurranse om å finne alle hemmelighetene å det offisielle bilde for sesong 3 og avslører dem nå (ikke les artikkelen om du ikke har sett siste episode).

Søndag 25. april går siste episode av Himmelblå, men den kan du allerede se nå på NRK sitt Nett-TV. Jeg vil kanskje tro at dette blir en av de mest sette episodene av Himmelblå på nett. Oppdatering: Nest siste epsiode av Himmelblå på NRK1 blei sett av 1,299 millioner.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: