E3: Project Natal er Kinect

Da er E3 (Electronic Entertainment Expo) snart i gang. I natt norsk tid hadde Microsoft et gigantisk show hvor de viste fram det som tidligere gikk under navnet Project Natal, men som nå er omdøpt til Kinect. Rune Fjeld Olsen i VG synes det hele var en flau afære. Han sier “Jeg har aldri følt meg så pinlig berørt på et pressearrangement noen sinne.” og legger til at “Sorry, men det blir bare for dumt. Kinect er, basert på det vi så søndag kveld, Wii og EyeToy i HD, hverken mer eller mindre.”

Så får vi se da, hva Microsoft viser på sin pressekonferanse i kveld. 19.30 norsk tid. Pressekonferansene streames på både IGN.com og Gamespot.com.

Under er noen videoer som viser Kinect.

Kinect Sports

Kinect Adventures

Dance Central

Aktuelle lenker: IGN.com og Gamespot.com

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: