E3 2010: Nintendo sin pressekonferanse

 Nintendo holdt sin pressekonferanse tirsdag 15. juni på E3 (Electronic Entertainment Expo) spillmessa i Los Angeles. Den var mye bedre enn Microsoft sin i går. Høydepunktene er vel det nye Zelda spillet og Nintendo 3DS. Under kan du lese noe av det Nintendo presenterte.

Shigeru Miyamoto presenter nye The Legend of Zelda: Skyword Sword på videoskjerm for så å dukke opp på scenen. Du bruker Wii-mote til å styre sverdet og Nunchucken til skjoldet. Miyamoto viser ulike gjenstander man kan bruke i spillet som f.eks sprettert og pisk. Spillet bruker Wii Motion Plus. Spillet kommer neste år.

Mario Sports Mix gir deg blant annet basketball, volleyball, hockey og amerikansk fotball. Kommer i 2011.

Golden Sun – Dark Dawn kommer til Nintendo DS ved juletider (i USA i alle fall).

Goldeneye kommer endelig til Wii. Dette var et av de største spillene på Nintendo 64.

Disney Epic Mickey. Spill om Mikke Mus.

Det er sju år siden sist Kirby hadde sitt eget spill, nå kommer Kirby’s Epic Yarn. Likte grafikken som er lagd av filt og tråder. Spillet kommer til høsten.

Donkey Kong Country Returns. Ser veldig bra ut. Husker jeg spilte dette på SNES. Flott å se at de holder seg til platform-formatet.

Nintendo 3DS. En skjerm er widescreen 3,5 tommer i 3D. 3DS har en analogjoystick. Det går an å regulere 3D effekten fra av til kraftig 3D effekt. Har to kameralinser på utsiden for å kunne ta 3D-bilder. 3DS vil også ha mulighet til å vise 3D filmer, selv om ikke noen tjeneste er spesifisert ennå. Kid Icarus – Uprising er lagd spesielt for Nintendo 3DS. Så vidt jeg kan huske har Kid Icarus tidligere kun hatt sitt eget spill på 8-bit NES. Noen spill som er på vei til Nintendo 3DS: DJ Hero 3D, Saints Row, Ridge Racer,  Metal Gear Solid, Professor Layton og Resident Evil.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: