E3 2010: Sony sin pressekonferanse

Sony hadde sin E3 pressekonferanse i Los Angeles tirsdag 15. juni. Ikke uvanlig at Sony sin pressekonferanse varer i et par timer, så også i år. Men de hadde en lett og underholdende tone. Under ser du noe av de Sony presenterte.

Jack Tretton starter showet og snakket om Sonys 10 årsplan for PS3. Kaz Hirai overtar og snakker om at Sony med PS3 vil være en pådriver for 3D slik de har vært det for Blu-ray.

Rune Fjeld Olsen i VG sa på Twitter at alle i salen fikk utdelt 3D-briller. Killzone 3 blir vis fram, i 3D. Kommer i 2011, over hele verden.

Grand Turismo 5, Sly Collection, Mortal Kombat er noen av spillene som kommer i 3D.

Tretton snakker om at PS2 er 10 år, og at det ikke lenger snakkes om hvor lenge en syklus for en konsoll er, men på hvordan man kan utvide tilbudet på det eksisterede utstyret. Peter Dille taks about PlayStation Move.

Christian Busic snakker om spillet Sorcery som er spesiallaget for Move. Ser ut til at Move kontrolleren skifter farge på lampa etter som det skjer ting i spillet. Stilig.

Sony satser tydeligvis på Move. Nå er det Andrew Wilson som snakker om Tiger Woods PGA Tour 11 og hvordan den nye kontrolleren vil påvirke sports spill. PlayStation Move kommer til Europa 15. september, USA 19. september og 21. oktober i Japan.

50 million brukere på PlayStation Network. Videoleie kommer til Canada i slutten av juli (ikke at det betyr så mye for oss i Norge). Sony har lagd sin E3 stand i Playstation Home slike at alle kan se det som er i Los Angeles. PlayStation Plus vil gi deg ekstra. PSN Network vil fortsatt være gratis. Du vil få gratis spill og rabaterte spill i Playstation Store. Et år koster US$49.99. Du beholder det som er gratis så lenge du er Plus kunde.

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: