Fotball-VM 2010: Søndag 20. juni 2010

De to første kampene gikk på kanaler jeg ikke har tilgang til. Så da fikk jeg meg en liten ufrivillig VM-pause. Men siste kampen fikk jeg med meg.

Slovakia – Paraguay (gruppe F). Etter hva jeg har lest meg til var Slovakia aldri en trussel for Paraguay. Paraguay lagde mål etter 27 minutter ved Enrique Vera og fire minutter før kampslutt ved Cristián Riveros. Sluttresultat: Slovakia – Paraguay 0 – 2.

Italia – New Zealand (gruppe F). Dette er tydeligvis ikke de store fotballnasjonenes VM. New Zealand scorer etter bare 7 minutter ved Shane Smeltz. Italia får straffe rett før det har gått en halvtime av 1. omgang. Vincenzo Iaquinta setter den sikkert i målet. Sluttresultat: Italia – New Zealand 1 – 1.

Brasil – Elfenbenkysten (grupp G). Hørte at Brasil er det eneste laget i VM som har spillere med 1-11 på banen. God fotball i 1. omgang. Og etter 25 minutter scorer Luis Fabiano for Brasil. Pause: Brasil – Elfenbenkysten 1 – 0. Brasil starter veldig bra i 2. omgang og Luis Fabiano scorer nok et mål etter bare 5 minutter. Etter 62 minutter blei det nok et mål til Brasil, nå ved Elano. Også Elfenbenkysten spilte veldig bra og krones med et mål ved Didier Drogba etter 79 minutter. Ca. 10 minutter senere får brasilske Kaka sitt andre gule, og dermed rødt kort. Det var også slossing i forbindelse ved denne hendelsen og opphold i spillet på nesten fem minutter. Til tross for det og mange skader, blei det bare lagt til tre minutter. Dette var en svært god og underholdende kamp. Brasil er nå videre i sluttspillet. Sluttresultat: Brasil – Elfenbenkysten 3 – 1.