Fotball-VM 2010: Kamper onsdag 23. juni

To nye dobbeltkamper i dag onsdag 23. juni. Fikk ikke med meg de første kampene, men så Ghana – Tyskland på TV2 HD.

Slovenia – England (gruppe C). Mål til England etter 23 minutter ved Jermain Defoe. Flere gode sjanser til England i 2. omgang. Sluttresultat: Slovenia – England 0 – 1

USA – Algeri (gruppe C). Målet til USA kommer på overtid i 2. omgang ved Landon Donovan. Sluttresultat: USA – Algeri 1 – 0.

Ghana – Tyskland (gruppe D). En helt grei første omgang med en noen gode avslutninger til begge lag, men ingen mål altså. Pause: Ghana – Tyskland 0 – 0. MESUT ÖZIL lagde mål for Tyskland etter 59 minutter. Flere gode avslutninger til begge lag som ikke resulterte i flere mål. En helt grei kamp. Sluttresultat: Ghana – Tyskland 0 – 1.

Australia – Serbia (gruppe D). Begge lag har visst hatt noen småsjanse. Pause: Australia – Serbia 0 – 0. I 2. omgang skjedde det saker og ting. Australia scorer ved TIM CAHILL etter 68 minutter. Fem minutter senere er det igjen mål til Australia, nå ved BRETT HOLMAN. Etter 83  minutter reduserer MARKO PANTELIC for Serbia. Sluttresultat: Australia – Serbia 2 – 1.

Det betyr at USA og England går videre til åttendelsfinale fra gruppe C, og at Tyskland og Ghana går videre fra gruppe D. I åttendelsfinalene søndag 27. juni møter Tyskland – England og Ghana – USA.