Fotball-VM 2010: Kvartfinaler lørdag 3. juli

De to siste kvartfinalene i fotball-VM går lørdag 3. juli:

Argentina – Tyskland. Tyskland starter knall sterkt og allerede i det tredje spilleminutt scorer Thomas Müller. Det er Tyskland som dominerer den første halvdelen av omgangen. Argentina her noen fantastiske angrep som jeg gjerne skulle sett i mål. Pause: Argentine – Tyskland 0 – 1. Det var Tyskland som dominerte 2. omgang. Det var de som spilte best og produserte de største sjansene. Argentina var rett og slett for dårlige i dag. Tyskland andre scoring kom etter 68 minutter ved Miroslav Klose. Så var det Arne Friderich som lagde mål etter 74 minutter og Miroslav Klose som scoret i siste spilleminutt. De to siste målene til Tyskland var veldig flotte. Sluttresultat: Argentina – Tyskland 0 – 4.

Paraguay – Spania. En gjevnspilt første omgang uten de altfor store sjansene. Begge lagene kommer til et par avslutninger. Synes kanskje Spania har hatt en del feilpasninger.
Valdez setter ballen i mål for Paraguay etter 41 minutter, men det blåses for offside, eller noe annet. Vanskelig å se ut fra TV-bildene. Uansett, målet annuleres. Pause: Paraguay – Spania 0 – 0. Omgangen starter bra og blir veldig spennende 12-13 minutter ut i omgangen, da Gerard Piqué for Spania holder Cardozo innenfor Spanias 16-meter. Oscar Cardozo setter straffen for Paraguay etter 59 minutter og den spanske keeperen redder. Spania går rett i angrep og Antolín Alcaraz på Paraguay river ned Villa innenfor sin egen 16-meter, får gult kort, og Spania straffe. Alonso setter straffet i mål, men dette godkjennes ikke da de spanske spillerne hadde begynt å løpe innenfor 16-meteren før straffen var satt. Han må ta straffen på nytt, men denne gangen redder den paraguyanske keeperen. Minuttet etter burde vel Spania hatt et nytt straffe, da Fabregaz blir felt. Spania er det førende laget og etter 83 minutter blir det endelig mål for spanjolene, men først etter Pedro har skutt i stolpen en gang før Villa setter den i stolpen på nytt og ballen treffer motsatt stolpe og inn. Paraguya kjører på mot slutten uten at det hjelper. Stor sjansen til Spania på slutten av kampen. Sluttresultat: Paraguay – Spania 0 – 1.

Dermed er det Tyskland – Spania i semifinalen onsdag 7. juli klokka 20.30.