Fotball-VM 2019: Semifinale tirsdag 6. juli | Uruguay – Nederland

Tirsdag 6. juli blei den første semifinalen i fotball-VM spilt.

Uruguay – Nederland. Det var Nederland som dominerte den første omgangen og hadde de fleste sjansene. Giovanni van Bronckhorst ga Nederland ledelsen 0 – 1 etter 18 minutter. Men selv om Nederland var det beste laget, kom Uruguay mot slutten av omgangen og Diego Forlán scoret et fantastisk flott mål etter 41 minutter. Pause: Uruguay – Nederland 1 – 1. Det er Uruguay som starter best i 2. omgang. Det går bort i mot 20 minutter før Nederland igjen er med. Etter 70 minutter er det Wesley Sneijder som gir Nederland ledelsen, mens Arjen Robben øker ledelsen tre minutter senere. Mot slutten av omgangen er det Uruguay som klart presser mest, og det resulterer i et mål to minutter på overtid ved Maximiliano Pereira. Sluttresultat: Uruguay – Nederland 2 – 3.

Det betyr at Nederland er det ene finalelaget søndag 11. juli.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: