Sov ute i natt

Da jeg var liten sov mine to søstre og jeg ute på verandaen hele sommeren. Vi startet etter siste skoledag i juni og fram til skolestart i august. Og jeg skjønner godt hvorfor vi gjorde det.

I natt sov jeg ute på verandaen igjen, for første gang på mange, mange år. Det var god temperatur og stjerneklart. Fikk sett noen stjerneskudd og satelitter.

Da vi var små, lå vi med hver vår lommelykt og leste. Jeg tror faktisk vi hadde noen lamper også, og radio. Vi l ute i all slags vær, men blei av og til jagd inn av våre foreldre da det sto på som verst. Dette gjald spesielt når det var tordenvær. Siden ingen av oss har vært redd for lyn og torden, var jo verandaen med utsikt over sjøen det perfekte sted for å se på uværet.

Og hver morgen var det opp klokka åtte (vi hadde stort sett våknet til da på grunn av varme fra sola) for å se Sommarlov på SVT2.

En ting er sikkert, jeg sover mye bedre ute enn inne.

Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons by-nc-sa

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: