Anmeldelse: The Hangover (Blu-ray)

Doug skal gifte seg om et par dager. Og i den forbindelse drar han sammen med sine venner Phil, Stu og Alan på tidenes utdrikingslag til Las Vegas. Før kvelden starter lover de hverandre at det som skjer, aldri skal snakkes om. Akkurat dette blir ikke noe problem.

Da de våkner dagen etter, husker de absolutt ingenting. I tillegg er brudgommen borte vekk. Dermed begynner jobben med å huske hva som har skjedd for å prøve og finne ut hvor Doug er blitt av.

The Hangover er en veldig morsom og hyggelig komedie. Karakterene flott satt sammen og utfyller hverandre. Dette er en film du absolutt vil ha det gøy av å se.

Foto: IGN.com

Orginal tittel: The Hangover. Genre: Komedie. Nasjonalitet: USA. Regi: Todd Phillips. Manus: Jon Lucas og Scott Moore. Filmselskap: Warner Brothers. Skuespillere: Bradley Cooper, Heather Graham, Mike Tyson, Jeffrey Tambor, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Justin Bartha, Ian Anthony Dale, Rachael Harris, Matt Walsh, Bryan Callen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: