Anmeldelse: deUSYNLIGE (DVD)

Jan Thomas er dømt for drap på en liten gutt, og slippes ut av fengselet etter åtte år. I løpet av disse årene har han oppdaget sitt musikalske talent. Han søker derfor på en jobb som organist i en kirke, men opplyser ikke om sin fortid.

Selv om det er gått åtte år siden lille Isak sin forsvinning, preger dette moren fremdeles. Ennå er det detaljer rundt hendelsen som er uklare. Mannen hennes mottar et brev som sier at Han Thomas slipper ut fra fengselete, men sier ingenting om dette til sin kone.

deUSYNLIGE handler på den ene siden om Jan Thomas som har sonet sin straff og skal ut i samfunnet igjen og moren som fremdeles sliter med hendelsen. Filmen behandler en rekke kristne begreper som synd, soning og frelse uten at de virker påtrengende. 

Dette er en utrolig god film. En flott og drivende historie. Vi får se både perspektivene til Jan Thomas og Isak sin mor Agnes.

deUSYNLIGE er en film du se.

Utgitt: 2008. Sjanger: Drama. Regi: Erik Poppe. Manus: Harald Rosenløw-Eeg. Skuespillere: Pål Sverre Valheim Hagen, Trine Dyrholm, Ellen Dorrit Petersen, Fredrik Grøndahl, Trond Espen Seim, Angelou Garcia, Henriette Garcia, Terje Strømdahl, Anneke von der Lippe, Stig Henrik Hoff.

One thought on “Anmeldelse: deUSYNLIGE (DVD)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: