Billig Blu-ray på Amazon.co.uk

Det er fortiden en del gode Blu-ray box-set tilbud på Amazon.co.uk. Jeg har listet opp noen jeg har kommet over som kan være vært en nærmere kikk (prisene er slik de var 5. okt. 2010). Har selv kjøp flere av dem. Kan også nevne at Amazon trekker fra britisk moms, slik at du faktisk betaler litt mindre pr. boks, i praksis får du nesten gratis frakt. Amazon.co.uk har også en rekke Blu-ray til under £8. Også Play.com hare mange gode Blu-ray tilbud. Som alltid når du handler fra utlandet, husk 200 kroners grensen.


The Ultimate Bourne Collection
£17.93

Fringe – Season 1
£15.93 

Planet Earth: Complete BBC Series
£17.93

Life
£17.93
 
 
Band Of Brothers – HBO Complete Series
£15.99

Complete Matrix Trilogy
£17.99
 
Spider-Man Trilogy
£17.49
 
Earth
£18.84
 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: