The Event (TV)

The Event skal visst nok være den nye store TV-serien i USA. Det er TV3 som sender serien her i Norge og de sendte første episode mandag 11. oktober, bare tre uker etter første episode i USA.

Den første episoden – “I Haven’t Told You Everything” – var et sammensurium av personer og hendelser. Ting skjedde i nåtid og hoppet plutselig tilbake i tid. Dette virket veldig forvirrende. Persongalleriet blir presentert på en svært rotete måte og det skjer egentlig ikke så mye i denne episoden. Sånn sett, en dårlig første episode. MEN, de siste minuttene av episoden er veldig bra og her får vi kanskje en liten idé om hva The Event kan være.

Uansett, The Event er en konspirasjonisk thriller fra NBC. Sean Walker ser ut til å være en viktig person i å finne ut hva The Event er. Han drar på et cruise med sin kjæreste og har planer om å fri til henne. Men alt tar en helt annen vending etter at kjæresten plutselig forvsinner og hotellet de holder til på aldri har hatt en Sean Walker registrert der. Minner litt om serien Nowhere Man. Serien kan også minne litt om og en krysning av FlashForward, 24 og LOST. Action og konspirasjon mot myndighetene er jo spennende, og til tross for en litt svak første episode tror jeg serien har et potensiale, så jeg kommer nok til å se neste episode også.

Foto: IGN.com (NBC)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: