Anmeldelse: Fritt Vilt III (2010)

Fritt Vilt III er dessverre en oppfølger til de første Fritt Vilt filmene som var gode. Den nye filmen er en prequel og skal liksom fortelle opptakten til de to første filmene i serien.

Året er 1976 og stedet er Jotunheimen, nærmere bestemt Stehøe fjellhotell. Etter en rekke merkelige og bisarre hendelser er hotellet på konkursens rand. Sønnen til hotellets vertspar mistenkes for hendelsene og blir av den grunn sperret inne. En dag forsvinner sønnen og offisielt omkom han etter å ha falt ned en bresprekk, men kropp hans blei aldri funnet.

Historien fortsetter 10 år senere, da en vennegjeng drar til området hvor hotellet befinner seg for å undersøke stedet. Det som skulle være en hyggelig tur i det fri, tar for en helt annen vending. Uhyggelige ting skjer og vennegjengen blir bytte og jaktet på.

Jeg synes Fritt Vilt III skuffet. Filmen var ikke helt det jeg hadde håpet på. Skulle ønske jeg fikk vite enda mer om hvorfor sønnen blei som han blei. Filmen virker veldig forutsigbar og jeg ser vel kanskje ikke helt ‘logikken’ i hendelsene som skjer.

Fritt Vilt 3 hadde vært en greiere film om de 10 første minuttene var klippet bort samt noen sekunder mot slutten av filmen som refererte til de første filmene. Så kunne de ha kalt den Jotunheimen.

Min anbefaling er å spare pengene og heller god på en annen film som er virkelig god. Du går ikke glipp av noe som helst om du hopper over Fritt Vilt III. Fritt Vilt 3

Utgitt: 2010. Land: Norge. Sjanger: Skrekk. Regi: Mikkel Brænne Sandemose. Manus: Peder Fuglerud og Lars Gudmestad. Skuespillere: Ida Marie Bakkerud, Kim S. Falck-Jørgensen, Pål Stokka, Julie Rusti, Arthur Berning, Sturla Rui, Terje Ranes, Nils Johnson, Hallvard Holmen, Trine Wiggen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: