Den store kino dagen

Jeg liker Den store kino dagen. Halv pris på kinobilletter er veldig flott. Det var 46 filmer fordelt på 9 kinoer for oss i Oslo. Totalt 159 forestillinger i følge OsloKino.no. Da var det bare å velge riktig film.

Nå hadde jeg allerede sett en god del av filmene jeg ønsket å se som var satt opp på programmet. Kunne gjerne ha sett flere av dem på nytt, men valget falt på filmer jeg ennå ikke har fått sett. Jeg startet med Grusomme meg (3D originalversjon). Veldig artig film. Og fortsatte med Jackass 3D. Dette var en drittfilm, bokstavelig talt.  Synd at Saga kino hadde problemer med starten på begge filmene. Alt var i rosa for prosjektørene klarte å svitsje til 3D. Dårlig av Oslo kino. Nokas ranet er en historie alle kjenner, og jeg syntes den blei fortalt på en grei måte. Så avsluttet jeg det hele med Saw 3D. Anmeldelser av filmene kommer om ikke lenge.

Har vært greit å bruke lørdagen i kinosalen. Og jeg kommer nok til å ta turen tilbake snart. Er et par filmer jeg få med meg.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: