Moro med vannballonger

Man kan aldri bli for gammal til å leke med vannballonger, i alle fall ikke hvis man får en ny grunn til å leke.

På slutten av sommeren kjøpte jeg meg et nytt kompakt kamera, Samsung WB2000. Det har mulighet til å filme med flere bilder i sekundet enn de normale 25. Kameraet  kan filme med 240, 480 og 1000 bilder i sekundet, men med redusert oppløsning for hver gang antall bilder øker. Selvfølgelig er dette litt gimmick, men artig slowmotion blir det, og vannballonger som spretter og sprekker egner seg godt.

Jeg har laget to versjoner av vannballongen min søster og jeg utførte. Den ene er på to minutter og den andre på litt over 6 minutter.

Kortversjon

Fullversjon

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: