Storbynatt: Bård og Harald samlet hundrevis til tulledemonstrasjon

I høst var endelig Bård Tufte Johansen og Harald Eia tilbake på TV. Denne gangen med Storbynatt. De har blant annet tullet med informasjonfilmer fra Helsedirektoratet. De har støttet kvinner med den fiktive lidelsen uønsket atferd ved egen omsorg.

De hele toppet seg, da de lagde en støttedemonstrasjon til støtte for disse kvinnene. Dette skjedde i Oslo onsdag 17. november. Rundt 450 hadde meldt seg på via Facebook, og jeg vil nok tro at det var noe rundt dette som hadde møtt fram.

Det var Gunnar Veistad i Bård Tufte Johansen sin skikkelse som ledet det hele. De hadde også fått hjelp av Ane Dahl Torp og Ingrid Olava til kulturelle innslag.

Nå synes jeg det er utrolig morsomt at Storbynatt klarer å mønstre flere hundre folk til en tulledemonstrasjon til støtte for kvinner med uønsket atferd ved egen omsorg. Det som faktisk nesten er vel så morsom, er at det også var en rekke journalister til stede for å dekke denne demonstrasjonen. Demonstrasjonen blei dekket av blant annet VG, Dagbladet og TV2, og selvfølgelig NRK. Under ser du innslaget som blei vist på Dagsrevyen 21. Klippet er hentet fra Storbynatt.no.

Det var god stemning i vinterkulda. Folk sang og ropte som om de mente det. Jeg hørte også en si at dette var den første demonstrasjonen han hadde vært med på. For meg var dette andre gang. Det hele endte med bilvelting ved Helsedirektoratet.

   

   

Jeg vil tro Bård og Harald var fornøyd med statistenes arbeid og gleder meg til å se resultatet på Storbynatt. Har selv klippet sammen litt video jeg filmet.

Demonstrasjon til støtte for kvinner med uønsket atferd ved egen omsorg

Gunnar Veistad kommenterer

Politisk dukketeater

Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons by-nc-sa

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: