Anmeldelse: The Children (2008)

To familier samles for å feire jul sammen. Ved ankomst er sønnen Paulie bilsyk. Det er i alle fall hva de tror. Og eldste datter, Casey, er ikke så veldig glad for dette å skulle feire jul sammen med familien.

Det starter fint og hyggelig, med god mat og lek ute i snøen. Men snart begynner barna – Paulie, Leah, Nicky, Miranda – å skifte karakterer. Merkelig oppførsel. En liten akeulykke. Så er jula glemt, og de voksne prøver å unngå kontakt med barna.

The Children er en god grøsser/skrekk film. Filmen bygger seg opp fra en hyggelig familiesammenkomst til at det ender som et mareritt. Grøsser-sjangeren er en veldig klisjéfylt sjanger, men The Children virker veldig frisk og ny.

The Children anmbefales!

Foto: Skjermbilde fra filmen

Utgitt: 2008. Land: Storbritania. Regi: Tom Shankland. Manus: Paul Andrew Williams og Tom Shankland. Skuespillere: Eva Birthistle, Stephen Campbell Moore, Jeremy Sheffield, Rachel Shelley, Hannah Tointon, Raffiella Brooks, Jake Hathaway, William Howes, Eva Sayer

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: