Endelig kan jeg glede meg til Jerry Seinfeld

Desember måned kan være en grusom måned. Det er så mye som må holdes hemmelig. Og selv om man kanskje kan si noe til andre, så kan man ikke det likevel.

I slutten av november i fjor, blei det lagt ut billetter for salgs til Jerry Seinfeld Live på Telenor Arena, Fornebu lørdag 4. juni. Like etter på dukket det opp flere statusmeldinger på Facebook som jeg gjerne skulle klikket Liker på, og skrevet at ‘Dette gleder jeg meg til også‘. Men det kunne jeg ikke gjøre. For i en gave mine søstre pakket opp julaften, lå det nemlig et par billetter til nettopp Jerry Seinfeld Live.

Dermed blir det en langhelg på mine to søstre i Oslo Kristihimmelfarts-helga, med Jerry Seinfeld som høydepunktet på lørdag 4. juni. Dette gleder vi oss svært mye til.

4 thoughts on “Endelig kan jeg glede meg til Jerry Seinfeld

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: