Ordlfyt – test av lydbokstreaming

Rett før jul lanserte Cappelen Damm sin digitale lydbok statsing Ordflyt. Dette er foreløpig kun i testversjon og utvalget av bøker er derfor begrenset. Men siden dette er en beta-versjon, så er det gratis (foreløpig) å teste tjenesten.

Jeg har hørt på et par lydbøker og synes dette er en tjeneste med potensiale. Noen småfeil er det i programvaren, som at den av og til hopper over spor. Men alt i alt virker det som en grei tjeneste.

Ordflyt er en Adobe Air applikasjonen og er foreløpig kun tilgjengelig på PC/Mac/Linux. Men Android og iPhone versjoner vil komme. Da håper jeg det det blir mulig å pause på en enhet for å kunne fortsette på en annen. Hadde vært praktisk.

bloggen til Ordflyt skriver de at det ikke er bestemt hvilken foretningsmodell Ordflyt skal bruke. Men en abonnementstjeneste er vel det mest trolige, slik som WiMP og Spotify. Men den må ikke bli for dyr.

Det er uansett verdt å ta en titt, eller rettere sagt høre på Ordflyt. Det er tross alt mulig å få lyttet til noen lydbøker gratis om ikke annet.

Ordflyt kan også følges på Twitter og Facebook.

One thought on “Ordlfyt – test av lydbokstreaming

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: