PS3 har fått Online storage

PlayStation 3 fikk en liten oppgradering av sin programvare torsdag 10. mars. PS3 har nå kommet opp i firmware versjon 3.60.

Den store nyheten i denne oppdateringen er at de som er Playstation Plus abonnenter har mulighet til å ta backup av save-filer fra spill på nettet (så kalt cloud-lagring). Også kopibeskyttede lagringsfiler (som ikke kan kopieres til eksterne USB-enheter) er det mulig å ta sikkerhetskopi av til nett, men disse har noen restriksjoner.

Ulempen med denne funksjonen er at man må være Plus-medlem.

Her er oppdateringslisten fra Playstation.com:

  • Onlinelagring
    [Online lagring] er lagt til som funksjon under Spill > [Lagret datatjeneste (PS3™)]. Du kan lagre lagret programvaredata i PlayStation 3-format på en PlayStation Network-server og laste det ned til et annet PlayStation 3-system, slik at du kan fortsette spillingen. For å kunne bruke denne funksjonen må du ha en PlayStation Network account (konto) og være PlayStation Plus-medlem.
  • Innstillinger
    Under [Strømsparingsinnstillinger] > [Kontroller auto av] kan du nå stille inn PS3-systemet slik at de tilkoblede eller sammenkoblede kontrollerne slår seg av etter 10, 20 eller 30 minutter med inaktivitet.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: