Stjerneskudd 2011: Har du med glidemiddel?

Nå har du mulighet til å stemme på finalistene i Stjerneskudd 2011. En jury bestående av Filmpolitiet, Kosmorama og filmdistributøren Euforia har valgt ut fire kortfilmer som du finner på Filmpolitiets nettsider. Vinneren kåres under Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival 4.-10. april. Vinneren vil være forfilm for Hjelp, vi er russ! som kommer på kino 15. april.

Det er fire gode bidrag. Men et par som etter min mening stikker seg ut.

Har du med glidemiddel? er laget av Tobias Asplin, Daniel Bianchini, Audun Bratlie og Anders Hoft og tar for seg Andreas som forbereder seg til sin sexdebut. Men alt går selvsagt ikke etter planen. Jeg liker klippingen og kameravinklene i denne kortfilmen. Den har en god rytme. Musikk og lydeffekter er veldig passende og brukt fornuftig. Du kan gi din stemme for kortfilmen her.

How to put on a condom er laget av Stian Hafstad og Christer Larsen. Det er Mark og Bill som lager sexundervisningsvideoer for YouTube. Nerdene snakker om ting de ikke har så mye greie på. Dette er en morsom video og er en god parodi på alle How to-videoen som finnes på YouTube. Godt skuespill. Like også bruken av 8-bits musikk. Du kan stemme på denne kortfilmen her.

De to andre bidragene finner du her (hos Filmpolitiet):
Crime Scene Photo Shoot
Under the Maple Tree

Så da er bare å gi sin stemme til den du synes er best.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: