Barnehagebarn rocker til Kiss

Musikk er en av satsningsområdene til Ragnas hage. Vanligvis går det gjerne i tradisjonelle barnesanger. Men i år har en av storbarns avdelingene valgte å satse på noen rockelåter. De har øvd godt og lenge. Ikke bare kan de teksten, men de ‘spiller’ instrumenter og bruker sminke slik ordentlige rockestjerner gjør.

En av låtene barna har øvd inn er ‘I Was Made For Lovin’ You’ med KISS. Og den kan du se øverst i dette innlegget. Det er svært dyktig gjennomført. Barna har tydeligvis sett KISS sin framførelse, for her er alle bevegelser til stede med full innlevelse. Jeg synes også at videoen er godt redigert.

For dere som lurte, ja, jeg jobber i denne barnehagen og er stolt over det barna og mine kollegaer på Mynte har fått til.

One thought on “Barnehagebarn rocker til Kiss

 • 31/03/2011 at 18:32
  Permalink

  Ja det stemmer Franke, unga rocker stort. Og en fantastisk lang og velrettet takk til Oj for redigering.
  En kan se at unga har skjønt det. Bare legg merke til tunga til Gene simmons.
  Lenge Leve Rocken

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: