CAPS LOCK DAY

JEG HAR LITT SANSEN FOR KURIØSE MERKEDAGER. 28 JUNI OG 22 OKTOBER ER ET PAR SLIKE DAGER. DA ER DET NEMLIG DEN INTERNASJONALE CAPS LOCK DAY. DU KAN SKRIVE ALT MED STORE BOKSTAVER OG INGEN KAN DEG FOR DET.

Å BRUKE CAPS LOCK, ELLER STORE BOKSTAVER, ASSOSSIERES VANLIGVIS PÅ NETT MED AT MAN SKIRKER. DET Å BARE BRUKE STORE BOKSTAVER GJØR EN TEKST VANSKELIG Å LESE FORDI ALLE BOKSTAVENE ER LIKE HØYE OG DET SER UT SOM EN SAMMENHENGENDE SMØRJE. DET ER OGSÅ SVÆRT VANSKELIG Å SE AT DET ER MELLOMROM MELLOM ORDENE. IKKE SÆRLIG BRUKERVENNLIG.

AV OG TIL ER DET GODT Å KUNNE BRUKE UTESTEMME, OGSÅ SKRIFTLIG.

One thought on “CAPS LOCK DAY

  • 29/06/2011 at 05:46
    Permalink

    En av mine største pet peeves i online verdenen (folk som konstant skriver med CAPS), og nå har det fått egen dag ? o.O *sukk* For en verden vi lever i…

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: