Prissenking på Nintendo 3DS og ambassadørprogram

Da Nintendo 3DS kom i vår, kostet den ca. 2500 kroner (har  sunket litt siden da). For mange var nok dette i meste laget og salget har ikke vært så høyt som Nintendo hadde ønsket.

Jeg synes Nintendo 3DS var et godt kjøp og spiller en god del. Både 3DS spill, men også gode gamle Game Boy spill kjøpt på eShop.

Nintendo vil gjøre noe med det labre salget, og fra 12. august vil de sette ned prisen i hele verden på 3DS med ca. 1/3. I USA synker den fra $249.99 til $169.99. Det er ennå ikke kommet noen offisiell norsk pris.

Men hva så med alle oss som allerede har kjøpt en Nintendo 3DS? Der har Nintendo opprettet et Nintendo 3DS ambassadørprogrm. Og for å dra nytte av det må du ha vært innom Nintendo eShop minst en gang før midnatt 11. august.

Så hvar er det du får? Fra 1. september vil man kunne laste ned 10 NES Virtual Console spill til Nintendo 3DS. Disse vil inkludere blant annet Super Mario Bros., Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber og The Legend of Zelda. Men ikke nok med det. Mot slutten av året vil man også kunne laste ned 10 Gameboy Advance spill på 3DS. Dette vil blant annet være Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Minigame Mania og Mario vs. Donkey Kong.

Mens NES spillene vil bli gjort tilgjengelig for alle i betalversjon, er det ikke noen foreløpige planer om å gjøre GBA spilla tilgjengelig for framtidige 3DS eiere.

Det er vel litt overraskende at prisnedsettinga på Nintendo 3DS kom så pass raskt etter landsering. Jeg er godt fornøyd med plaster på såret fra Nintendo. Har jo spillt en del av NES og GBA spillene som nevnes, men kan være veldig greit å ha dem på Nintendo 3DS.

Kilde: Nintendo.no og Nintendo.com

One thought on “Prissenking på Nintendo 3DS og ambassadørprogram

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: